ГРУПА КОМПАНІЙ АІС – ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР 0 800 500 205

 Назад

Група компаній АІС оголошує про початок продажів мінітракторів КрАСЗ 244!

02 жовтня 2019 р

Один з найбільших імпортерів і дилерів техніки для бізнесу та агросектора Група компаній АІС оголошує про початок продажів нової моделі мінітракторів - КрАСЗ 244.

Роздрібна ціна нової моделі трактора складе 143 000 грн. 

Ключові відмінності КрАСЗ 244 від однокласників - перевага технічних параметрів і характеристик, більш краще опціональне оснащення.

КрАСЗ 244 - надійний і витривалий багатофункціональний мінітрактор. Він агрегується вже добре знайомим в Україні дизельним двигуном з водяним охолодженням КМ-385 потужністю 24 к.с. Трактор має повний привід 4х4 з блокуванням заднього диференціала, гідропідсилювач керма, дві пари гідровиходів, сучасну оптику. На відміну від більшості однокласників КрАСЗ 244 має передні і задні противаги, ширшу гуму. Це дозволяє збільшити масу транспортування вантажу, покращує прохідність і зчеплення з ґрунтом.

Як уже згадувалося, мінітрактор КрАСЗ 244 має одну з кращих комплектацій в своєму сегменті, що забезпечує його більш комфортну і безпечну експлуатацію. Крім перерахованого вище, опціональне оснащення включає:
- підпружинене широке сидіння з амортизатором і підлокітниками з двох сторін;
- ремінь безпеки;
- напив плоску підлогу;
- правостороннє розміщення важеля передач;
- бокові дзеркала заднього виду;
- LED-оптику;
- панель приладів з лічильником мотогодин;
- систему передпускового підігріву двигуна;
- передні і задні крила.

КрАСЗ 244 дозволяє використовувати практично весь перелік причіпного і навісного устаткування серед якого: трьохкорпусний плуг, ґрунтофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворізи, тракторні граблі, причіп, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, тріско-дробарка, фронтальний навантажувач, снігоротор, щітка комунальна та ін.

Нова модель мінітрактора виробляється на замовлення Групи компаній АІС на заводі «Авто-Холдинг» (м. Кременчук). Період гарантійного обслуговування новинки - 500 мотогодин або 12 міс. (що настане раніше).

Серед переваг придбання мінітракторів в мережі Групи компаній АІС:
- представленість торгових центрів АІС по всій Україні і наявність тракторів на складах в кожному місті;
- гарантійне та сервісне обслуговування;
- можливість придбати техніку в кредит або лізинг;**
- безкоштовна доставка трактора Клієнту в господарство.

Детальніше про мінітрактори КрАСЗ і умови їх придбання в мережі Групи компаній АІС можна дізнатися по телефону 0800500205 або на сайті https://krasz.ais.ua.

* Вказана ціна за 1 од. товару - мінітрактор КрАСЗ 244 станом на 02.10.2019 р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.