ГРУПА КОМПАНІЙ АІС – ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР 0 800 500 205

 Назад

Група компаній АІС представить на АГРОЕКСПО 2019 новинки сільгосптехніки!

23 вересня 2019 р

Один з лідерів на ринку техніки для бізнесу та агросектора - Група компаній АІС, візьме участь в VII міжнародній агропромисловій виставці - АГРОЕКСПО 2019.

АГРОЕКСПО 2019 - найбільша спеціалізована виставка України, присвячена сільському господарству, яка буде проходити 25-28 вересня 2019 року в м. Кропивницький.

В рамках виставки АГРОЕКСПО 2019 Група компаній АІС вперше для широкого загалу представить цілий ряд прем'єр:
- Новий бренд міні- і мототракторів КрАСЗ.
- Бітоплівний газодизельний трактор BELARUS 892.
- Позашляховик Chevrolet Niva 4х4 в новій комплектації LEM.
- Cільхозсамосвал МАЗ Корнет.

Прем'єра виставки - нова модель мототракторів КрАСЗ Т-160. Новий універсальний мототрактор призначений для використання невеликими сільськими та фермерськими господарствами (з територією до 1 Га), а також комунальними підприємствами. Може використовуватися для обробки полів і невеликих насаджень, орання грунту, збору врожаю та транспортування вантажів. КрАСЗ Т-160 оснащений надійним і витривалим дизельним двигуном з водяним охолодженням макс. потужністю 18 л.с. і володіє оптимальними технічними характеристиками. У базовий комплект обладнання додана грунтообробна фреза.

Прем'єра виставки - нова модель мінітрактора КрАСЗ 244. Це надійний та витривалий багатофункціональний повнопривідний міні-трактор. Він агрегируется з дизельним двигуном з водяним охолодженням, що вже встиг добре зарекомендувати себе в Україні КМ-385 потужністю 24 к.с. Трактор має повний привід 4х4 з блокуванням заднього диференціалу, гідропідсилювач керма, дві пари гідровиходов, сучасну оптику. На відміну від більшості однокласників КрАСЗ 244 має передні і задні противаги, ширшу гуму. Це дозволяє збільшити масу транспортування вантажу, покращує прохідність і зчеплення з грунтом.

Обидві моделі тракторів КрАСЗ дозволяють використовувати практично весь перелік причіпного та навісного обладнання: трьохкорпусний плуг, почвофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворізи, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, тріск-дробарка, фронтальний навантажувач, снігоротор, щітка комунальна та ін.

Ключові відмінності тракторів КрАСЗ від однокласників - перевага технічних параметрів та характеристик, найбагатше опціональне оснащення.

Прем'єра виставки - ексклюзивна тюнінг-версія трактора BELARUS-892 LUX-LPG з бітоплівним газодизельним двигуном. Це перший в Україні трактор Belarus з промислово встановленим ГБО, з гарантійною підтримкою від виробника як самого трактора, так і ГБО. Газобалонне обладнання було розроблено спеціально для даної моделі трактора і складається з комплектуючих всесвітньо визнаних компаній: блок управління і електроніка фірми АЕВ, редуктор Tomasetto Achille, форсунки Hana, мультиклапан OMB з додатковими клапанами і показниками рівня, додатковий датчик температури вихлопних газів Bosch, термо-пластикові трубки та фітинги фірми Alex.

Презентований трактор має цілий ряд додаткових опцій: підкапотний кондиціонер Konvekta, камера заднього виду PRIME-X з виносним монітором, GPS трекер, додаткові LED-ліхтарі, аудіосистема SKYLOR, оформлення карбоновою плівкою кузовних деталей.

Оновлений позашляховик Chevrolet Niva 2019 модельного року в ексклюзивній комплектації LEM. Автомобіль отримав такі нові опції як: задній парктронік і відеокамеру заднього виду, що обігрівається вітрове скло, передні сидіння водія і пасажира з підігрівом, водійське сидіння із поперечною підтримкою, 2 DIN-магнітолу і цілий ряд інших. Chevrolet Niva - унікальне поєднання міського автомобіля і позашляховика. Автомобіль має одні з кращих показників прохідності. Автомобіль може додатково комплектуватися: шноркелем для подолання водних перешкод, переднім захистом двигуна і КПП, колесами з шинами спеціального призначення All-Terrain, рейлингами на даху з навантаженням до 75 кг. Завдяки своїм характеристикам Chevrolet Niva є одним з лідерів з поставок агрофірмам і фермерським господарствам.

Сільськогосподарський самоскид на шасі МАЗ Корнет з в/п 5 тонн. Двовісний автомобіль-самоскид оснащений металевим кузовом і тристороннім звалюванням, перекидається за допомогою гідравлічного механізму, призначений для перевезення і механічного розвантаження різних насипних і навалочних та інших сипучих вантажів господарського призначення по різних дорогах. Автомобіль оптимально підходить для використання в агросекторі.

Група компаній АІС запрошує відвідувачів виставки відвідати стенд компанії, який буде під критим павільйоном, сектор D10. На стенді Групи компаній АІС можна буде оформити замовлення на запропоновану агротехніку за спеціальними ціновими умовами.

Відзначимо, що Група компаній АІС пропонує до покупки широкий модельний ряд техніки для агробізнесу. Купівля можлива в кредит або лізинг. *

Інформація про Групу компаній АІС, запропоновані автомобілі і трактора, умови їх придбання на сайті www.ais.ua або по тел. 0 800 500 205 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів в Україні).

* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.