ГРУПА КОМПАНІЙ АІС – ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР 0 800 500 205

 Назад

Група компаній АІС святкує 27-річчя і оголошує сезон акційних розпродажів!

07 листопада 2019 р

Група компаній АІС - один з найбільших національних автомобільних холдингів в листопаді святкує 27-річчя! Компанія пропонує до покупки як нові, так і легкові автомобілі,що були у вжитку, комерційну та великовантажну техніку, автобуси та сільгосптехніку від провідних світових виробників. Торгово-сервісна мережа компанії представлена в усіх регіонах України.

Будучи ровесницею незалежності України, АІС - одна з небагатьох національних компаній, яка була побудована «з нуля». За 27 років роботи, компанія реалізувала близько 450 000 транспортних засобів. Клієнтська база перевищує пів мільйона автомобілістів. Компанією реалізований ряд соціальних і благодійних проектів. Група забезпечує робочими місцями кілька тисяч співробітників холдингу та її партнерів в Україні. Компанія має десятки нагород від партнерів, як кращий дистриб'ютор в світі, кращий дилер в Україні, державні нагороди.

На честь святкування дня народження компанія оголошує про сезон акційних розпродажів:

Купити новий седан FAW B30 з коробкою «автомат» можна з вигодою 20 000 грн. всього за 288 900 грн.! Подробиці акції можна дізнатися тут.

На обмежений склад зі 100 автомобілів з пробігом з США і Кореї ціни знижені до 60 000 грн.! Пропонований модельний ряд включає KIA Picanto, KIA RIO, Hyundai Elantra, Hyundai IX35 (Tucson), Chevrolet Cruze, VW JETTA, Honda CR-V. Подробиці акції можна дізнатися тут.

Замовити покупку авто з пробігом в США можна на акційних умовах зі знижкою на послуги $400! Подробиці акції можна дізнатися тут.

Комерційну техніку ГАЗ можна купити в АІС з вигодою до 60 000 грн.! Подробиці акції можна дізнатися тут.

Автобусну техніку можна купити за одній з найбільш доступною в Україні ціною з вигодою 100 000 грн. Подробиці акції можна дізнатися тут.

Також знижені ціни на трактора МТЗ Belarus, мото- і минитрактора КрАСЗ.

Діє ряд акційних пропозицій з купівлі автомобільної та сільгосптехніки в кредит і лізинг за зниженими акційними ставками.*

З детальною інформацією про всі акційні програми можна ознайомитися на сайті Групи компаній АІС.

Більш детальна інформація про компанію, модельний ряд, послуги на сайті www.ais.ua.

Спеціальні цінові пропозиції діють з 01.11.2019г. по 30.11.2019г. в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Госкомфінсулуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.